Samsung Galaxy S10+ Limited Edition primeşte dată de lansare şi preţ neoficial

11.02.2019
Samsung Galaxy S10+ Limited Edition primeşte dată de lansare şi preţ neoficial

Aflată de ceva timp în producţie la fabricile partenere, noua serie de telefoane Galaxy S10 va fi prezentată oficial înainte de finalul acestei luni, în toate versiunile Galaxy S10 anunţate vor fi disponibile imediat în magazine.

Samsung Galaxy S10s

Subiect foarte popular la bursa zvonurilor, Galaxy S10 şi-a cedat deja majoritatea secretelor. Noul flagship Samsung este motorizat de chipsetul Snapdragon 855, dar va avea şi o ediţie Galaxy S10e cu două camere foto la partea din spate, adresată celor cu buget mai restrâns. Pe lista dotărilor intră un ecran Super AMOLED de 6.1” (5.8” la modelul S10e), acumulator de 3400 mAh, 6GB/8GB memorie RAM şi până la 512GB stocare internă.

Galaxy S10+ creşte diagonala ecranului la 6.4”, păstrând configuraţia cu 8GB/512GB memorie. Va exista în schimb o versiune Limited Edition cu 1TB spaţiu de stocare şi 12GB memorie RAM, care ar putea urca preţul versiunii de bază S10+ de la aproximativ 1000 dolari, la 1500 dolari.

Telefonul va fi livrat şi cu noua interfaţă One UI care a ajuns deja în anumite regiuni pe Galaxy S9 şi S9+, menită să uşureze utilizarea cu o singură mână a dispozitivelor Samsung cu ecrane mari. Tot acest update va aduce şi sistemul de operare la versiunea Android 9.0 Pie, cu toate avantajele pe care Google le-a promis în primăvara anului trecut la Google I/O.
 

Samsung Galaxy S10

Samsung este aşteptat să dezvăluie noile telefoane Galaxy S10, S10e şi S10+ în cadrul unui eveniment Unpacked pregătit pentru date de 20 februarie. Campania de precomandă ar trebui să înceapă imediat după anunţul oficial, cu livrare după data de 8 martie. Însă versiunea Galaxy S10+ Limited Edition ar putea fi livrată abia după data de 15 martie, în măsura în care stocurile pregătite pentru lansare vor fi suficiente.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult