Samsung Galaxy S10: noi fotografii şi detalii despre preţ şi data de lansare

13.12.2018
Samsung Galaxy S10: noi fotografii şi detalii despre preţ şi data de lansare

Am ajuns iar în punctul în care un telefon Samsung din familia Galaxy este cel mai aşteptat dispozitiv de pe piaţă, iar scurgerile de informaţii despre acesta sunt din ce în ce mai dese şi din ce în ce mai similare între ele, chiar şi de la surse diferite. Datorită producătorului de accesorii Olixar avem acum imagini cu cele trei modele Galaxy S10, dar şi noi informaţii despre configuraţiile hardware, preţuri şi data de lansare. Desigur, toate acestea sunt momentan doar „zvonuri”, însă istoria spune că multe ar putea fi bazate pe informaţii valide, mai ales atunci când vin din surse reputabile.

În termeni de design, noile imagini confirmă diversele informaţii pe care le-am raportat şi în trecut, care vorbeau la momentul respectiv despre trei variante ale telefonului: Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 şi Galaxy S10+. Modelul de intrare în gamă vine cu un ecran plat şi cu o ramă mai groasă, în timp ce Galaxy S10 şi S10+ păstrează design-ul curbat al display-urilor Infinity de până acum. Toate au însă un decupaj în partea de sus, în colţul din dreapta, pentru camera foto.

Galaxy A8s, primul model cu ecran Infinity-O vine cu decupajul în partea din stânga, însă S10 Lite şi S10 oferă un orificiu similar pentru a acomoda camera pe partea opusă. Modelul S10+ pare însă să ofere un orificiu dublu, în formă ovală, decupând şi mai mult din display în acea zonă. Există posibilitatea ca a doua cameră să fie folosită pentru recunoaştere facială, pentru fotografii wide sau pentru realizarea efectului de blur în modul Live Focus.

Galerie foto

Pe partea din spate, Galaxy S10 Lite ar putea integra două camere foto, modelul S10 standard ar putea fi livrat cu un sistem de trei camere, în timp ce Galaxy S10+ ar putea fi primul model de smartphone din gama high-end cu patru camere foto. Cea de-a patra ar putea consta într-un senzor 3D Time of Flight, care ar îmbunătăţi semnificativ funcţiile VR şi AR ale telefonului şi ar putea să aducă noi funcţionalităţi pe dispozitivele mobile Samsung.

Configuraţiile zvonite pentru cele trei modele şi preţurile din Marea Britanie sunt următoarele:

Samsung Galaxy S10 Lite

  • Ecran cu diagonală de 5,8”, plat
  • 128GB stocare internă
  • 669 lire sterline (750 euro)

Samsung Galaxy S10

  • Ecran cu diagonală de 6,1”, curbat
  • 128GB sau 512GB stocare internă
  • 799/999 lire sterline (880/1.100 euro)

Samsung Galaxy S10 Plus

  • Ecran cu diagonală de 6,4”, curbat
  • 128GB, 512GB sau 1TB stocare
  • 899/1.099 pounds/1,399 lire sterline (1.000/1.220/1.550 euro)

Conform Gizmodo UK, data de lansare este de asemenea deja stabilită. Prezentarea celor trei dispozitive (sau patru, întrucât există zvonuri şi despre o versiune 5G a lui S10+) ar putea avea loc pe 20 februarie, cu 5 zile înainte de startul târgului Mobile World Congress 2019, în timp ce lansarea ar putea avea loc pe 8 martie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video