Samsung Galaxy S7 şi S7 edge – număr record de precomenzi în Europa

11.03.2016
Samsung Galaxy S7 şi S7 edge - număr record de precomenzi în Europa

Conform Samsung Electronics Europa, noile modele Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge au înregistrat, pe toate pieţele europene, cel mai mare număr de precomenzi din istoria dispozitivelor Galaxy de până acum.

Samsung Galaxy S7 şi S7 edge

Astfel, pe durata campaniei de precomenzi, care a început la câteva ore după lansarea globabă a smartphone-urilor, pe 21 februarie şi s-a încheiat pe 10 martie, vânzările pentru Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge au fost cu cel puţin 2,5 ori mai mari decât cele înregistrate pentru orice alt dispozitiv din familia Galaxy în Europa.

În România, numărul de precomenzi pentru noile smartphone-uri a fost în linie cu tendinţa europeană şi ne-a depăşit aşteptările, ceea ce ne arată că Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge au fost extrem de aşteptate şi pe plan local. Acestea au fost cele mai mari precomenzi înregistrate până acum pentru dispozitivele din seria Galaxy. Ca ordin de mărime, vorbim de câteva mii de unităţi,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Mobile Division Samsung Electronics România.

Dintre cele două variante Galaxy S7 comercializate, modelul Galaxy S7 edge s-a dovedit a reprezentat 61% din totalul precomenzilor înregistrate până acum în Europa. Introdusă anul trecut pentru modelul Galaxy S6 edge, interfaţa Edge disponibilă pe modelul S7 edge, oferă acces rapid la contacte, aplicaţiile şi setările favorite, inclusiv ale camerei foto, precum modul selfie sau panoramă.

Utilizatorii care au făcut precomandă în magazinele Samsung şi la anumiţi operatori şi parteneri vor primi un dispozitiv Gear VR alături de noul lor smartphone. Numărul de precomenzi înregistrate a depăşit recordurile companiei şi a atras şi o cerere mare de dispozitive Gear VR, fapt ce a dus la epuizarea rapidă a stocurilor de pe anumite pieţe europene.

Numărul incredibil de mare de precomenzi pentru Galaxy S7 şi S7 edge ne arată că utilizatorii europeni au un interes crescut pentru smartphone-urile noastre premium, pe o piaţă matură, precum cea europeană. Utilizatorii îşi doresc noi experienţe şi să se bucure de inovaţiile pe care le aduc noile lor smartphone-uri Galaxy. Suntem încrezători că Samsung Galaxy S7 şi S7 edge satisfac aceste  nevoi mai bine decât orice alte produse disponibile pe piaţă. Un aspect important al strategiei noastre este să le oferim utilizatorilor o experienţă completă prin ecosistemul de dispozitive şi servicii interconectate,” a declarat Jean-Daniel Ayme, Corporate Vice President, Mobile Division, Samsung Electronics Europe.

Noile smartphone-uri Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge sunt disponibile în magazinele din Europa începând cu 11 martie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult