Samsung Galaxy S9 ar putea fi livrat cu o pereche de căşti Bluetooth în pachet

16.11.2017
Samsung Galaxy S9 ar putea fi livrat cu o pereche de căşti Bluetooth în pachet

Samsung este una dintre puţinele companii care încă oferă smartphone-uri cu jack de căşti, însă există posibilitatea ca următorul său flagship să se alăture trend-urilor pieţei. În ciuda faptului că momentan nu a fost nimic de acest gen confirmat, nici măcar pe căi neoficiale, vestea că Galaxy S9 ar putea fi livrat cu o pereche de căşti wireless în pachet ridică noi semne de întrebare despre viitorul „bătrânei” mufe de 3,5 mm pe dispozitivele Samsung.

Conform contului de Weibo (cea mai mare reţea de socializare din China) Ice Universe, cunoscut pentru leak-uri care s-au dovedit a fi adevărate despre diverse smartphone-uri de top în trecut, Samsung plănuieşte să livreze alături de Galaxy S9 din nou o pereche de căşti AKG, însă de data aceasta wireless, fără mufă jack sau USB Type-C. Cel mai probabil însă, noul S9 nu va renunţa la mufa jack, lucru pe care chiar Ice Universe îl sugerează, în acelaşi articol.

Întrucât Galaxy S9 nu va fi foarte diferit la exterior faţă de Galaxy S8, cel puţin generaţia aceasta, Samsung ar putea păstra mufa jack. Din păcate însă, cam aici se termină detaliile despre noul Galaxy S9 în acest moment. Hardware-ul telefonului este în continuare un secret, însă garantat acesta va păstra display-ul şi forma lui S8, iar la interior va primi noua generaţie de chipset-uri Exynos şi Snapdragon, alături de o cameră foto cu senzor ISOCELL de generaţie nouă.

Vestea şi mai proastă este însă că senzorul de amprentă ar putea fi în continuare pe spatele dispozitivului şi nu sub display, aşa cum sperau fanii.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult