Samsung Galaxy Z Fold 2 5G apare în imagini de presă

30.07.2020
Samsung Galaxy Z Fold 2 5G apare în imagini de presă

Cu aproape o săptămână rămasă până la evenimentul oficial de lansare, Galaxy Z Fold 2 5G păstrează tot mai puține secrete de oferit, Samsung părând să aibă o reală problemă cu scurgerile de informații.

De data aceasta nu este vorba de un angajat indisciplinat, fotografiind un exemplar Galaxy Z Fold 2 proaspăt ieșit de pe linia de asamblare, ci imagini de presă de foarte bună calitate, aparent, randări oficiale pregătite de Samsung pentru anunțul de lansare.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G – evoluție, nu revoluție

Din nou, întâlnim cele două versiuni de culoare Mystic Bronze și Mystic Black, confirmând cu și mai multă încredere detalii esențiale precum aplicarea unei perforații și pentru ecranul interior, înlocuind decupajul din lateral nu tocmai potrivit pentru un telefon premium.

Și ecranul exterior pare mult îmbunătățit, Samsung reușind să-i mărească suprafața de afișare prin folosirea unei rame laterale și mai îngustă, care păstrează aceeași lățime pe tot conturul ecranului. Și aici găsim o cameră frontală aplicată în spatele ecranului perforat, zvonurile indicând un model cu rezoluție și performanțe identice camerei foto plasată deasupra ecranului principal, încât utilizatorii să nu fie nevoiți să aleagă între una sau alta.

Pe singura latură a carcasei pe care o putem descrie drept spatele telefonului găsim un sistem triple-camera încadrat cu un ornament dreptunghiular destul de proeminent, fapt ce indică anumite dificultăți pe partea tehnică. Probabil, preluată fără prea multe modificări de la seria Galaxy S20, camera foto este un sistem triple-camera cu rezoluție 12MP+12MP+64MP.

Galaxy Z Fold2 vine motorizat de chipsetul Snapdragon 865+ și este așteptat exclusiv în versiune 5G, diferind doar cantitatea de memorie internă – 256GB sau 512GB. Configurația este susținută cu un acumulator de 4365 mAh. Telefonul dispune și de funcție pentru încărcare Qi wireless, acceptând până la 15W putere de încărcare (25W prin cablul USB-C).

Livrat cu o versiune de Android 10 adaptată cu interfața One UI 2.5, Galaxy Z Fold 2 5G este așteptat cu un preț comparabil modelului Galaxy Fold 2, apropiat sumei de 2000 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult