Samsung încearcă să interzică iPhone 5 în Coreea

20.09.2011
Samsung încearcă să interzică iPhone 5 în Coreea

Apple va lansa în curând un nou model iPhone, iar Samsung este gata să răspundă cu aceeiaşi monedă atacurilor venite până acum din partea companiei rivale, pregătind propriul caz împotriva Apple, prin care va încerca să interzică vânzarea telefoanelor din gama iPhone 5 în cât mai multe regiuni ale lumii.

Samsung încearcă să interzică iPhone 5 în Coreea

Pentru început, compania coreeană a deschis un proces pentru interzicerea la nivel naţional a comercializării produselor Apple din gama iPhone, acţiune al cărei succes ar putea marca prima victorie importantă în războiul patentelor purtat până acum între cele două companii.

Un astfel de deznodământ este însă puţin probabil, din moment ce Samsung a atacat deja fără succes gama de produse Apple iPhone, acuzând compania rivală de folosirea unor tehnologii patentate de aceasta. Ţinând cont de faptul că şi iPhone 5 este bazat pe un design în mare parte similar predecesorilor săi, şansele de reuşită într-un nou proces sunt destul de mici.

În aceste condiţii, rivalitatea dintre cele două companii pare să se transforme mai degrabă într-o luptă a orgoliilor şi nu neapărat o lupta pentru acapararea pieţelor de desfacere, cum a fost cazul până acum.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News