Samsung lansează Galaxy A03s, cel mai ieftin telefon al său

19.08.2021
Samsung lansează Galaxy A03s, cel mai ieftin telefon al său

Samsung a lansat de curând modelul Galaxy A12, cel mai ieftin telefon al său din gama Galaxy A, în Europa, însă avea deja pregătit un dispozitiv și mai accesibil. Compania a prezentat în India Galaxy A03s, cel mai ieftin telefon din portofoliul său, care probabil că va rămâne o perioadă exclusiv pe această piață. Este vorba despre un model entry-level, echipat însă cu o baterie de dimensiuni generoase și cu un sistem de camere triplu.

Modelul Galaxy A03s este un telefon entry-level cu sistem triple-camera și senzor de amprentă

Galaxy A03s este un smartphone de buget, dci nu putem avea pretenții de construcție din materiale premium. Telefonul este realizat predominant din plastic și integrează un display LCD de 6,5” cu rezoluție HD+ (1.600 x 720 pixeli) și decupaj „Infinity-V”, sau în formă de picătură de apă, în zona centrală. Aici este integrată o cameră de 5 megapixeli pentru selfie-uri, care probabil că își va face treaba cu brio și în apeluri video sau videoconferințe.

Configurația hardware internă este compusă dintr-un chipset MediaTek Helio P35 cu 3 sau 4 GB RAM și 32 sau 64 GB stocare internă. Desigur, există un slot pentru card microSD, pentru cei care doresc să extindă spațiul de stocare. De asemenea, avem de a face cu o baterie de 5.000 mAh și un sistem de camere pe format 13+2+2 megapixeli (wide/macro/adâncime).

Chiar dacă este un telefon din gama foarte ieftină, Samsung a reușit să integreze și un senzor de amprentă pe laterala din dreapta, integrat în butonul power și chiar și încărcare rapidă la 15W, care nu este foarte departe de unele telefoane mai scumpe.

Prețul de pornire pentru Galaxy A03s este de 11.499 rupii, echivalentul a 130 de euro, pentru varianta cu 3 GB RAM și 32 GB stocare. Versiunea superioară, cu 4 GB RAM și 64 GB stocare pornește de la 12.499 rupii, adică 145 euro.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult