Samsung lansează un pachet Galaxy S23 Ultra „Limited Edition”, cu accesorii incluse

15.05.2023
Samsung lansează un pachet Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra s-a dovedit a fi un hit pentru Samsung la începutul acestui an. Majoritatea review-urilor au fost pozitive, iar clienții chiar par mulțumiți de achizițiile lor, mai ales când compania a oferit upgrade „gratuit” la următorul nivel de stocare la pre-comandă. Practic, cei care voiau versiunea de 256 au primit automat 512 GB (și 12 GB RAM) fără să plătească în plus. Acum, Samsung vine cu o un nou pachet, care dorește să îi convingă pe cei care încă nu au făcut trecerea la Galaxy S23 Ultra cu pachetul Limited Edition. Din păcate, acesta nu include un telefon într-o ediție specială.

Galaxy S23 Ultra Limited Edition include ceas și încărcător wireless

Noul pachet Galaxy S23 Ultra Limited Edition este un „bundle”, care include trei elemente din ecosistemul Samsung. Practic, primești tot ceea ce ai nevoie pentru o experiență de top într-un singur pachet, la un preț mai avantajos decât dacă le-ai cumpăra separat.

Galaxy S23 Ultra Limited Edition vine astfel cu telefonul, desigur, dar în varianta de bază, cu 8 GB memorie RAM și 256 GB stocare internă. Acesta vine în varianta Phantom Black, cea mai „neutră” culoare din gamă. Probabil că aceste telefoane sunt cele de la lansare care nu au mai fost cumpărate, întrucât nimeni nu ar fi ales varianta de 256 GB în condițiile în care costa la fel de mult precum cea de 512 GB.

galaxy s23 ultra limited edition watch phone charger

Alături de telefon este inclus și un Galaxy Watch5 de 44mm în varianta Blue Sapphire, deci un ceas de dimensiuni „masculine”. Și ceasul este în varianta sa de bază, cu brățară din silicon și fără conectivitate 4G.

În cele din urmă, pachetul Limited edition vine și cu un încărcător „dual wireless”, care poate încărca simultan și ceasul și telefonul, de 15W. Acesta nu este tocmai unul dintre încărcătoarele wireless de putere mare din piață, însă nici telefonul, nici ceasul nu oferă suport pentru viteze mai mari de încărcare pe wireless.

Acest pachet debutează în Vietnam, la un preț de 31.990.000 VND, echivalent cu 1.245 euro. Practic, la achiziția telefonului la prețul standard, primești gratuit ceasul și încărcătorul. Iar încărcătorul include și un adaptor de priză, ceea ce Galaxy S23 Ultra nu include în pachetul standard, deci nu mai trebuie să cumperi unul separat cu această ocazie. Probabil că acest pachet va fi disponibil și pe alte piețe în viitorul apropiat.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult