Samsung Lavender, un telefon parfum

08.10.2008
Samsung Lavender, un telefon parfum

Sub numele Samsung Lavender se ascunde un concept interesant, sau mai bine spus bizar, creat de un tânăr de doar 17 ani. Conceptele realizate de diverşi designeri pentru marii producători de telefoane mobile nu sunt o noutate. Însă Andrew Kim a creat un concept meticulos la care a desenat atât telefonul în sine, cât şi interfaţa grafică a sistemului de operare.

Samsung Lavender, aşa cum se vede în schiţele postate online de autorul conceptului, este un telefon atipic din două puncte de vedere. În primul rând, dispozitivul nu are o formă standard, omogenă. Laturile nu sunt drepte, ci puţin rotunjite, iar marginea de jos este tăiată pe diagonală. În al doilea rând pentru că are ataşat un flacon de parfum.

După cum se observă şi din imagini, gadgetul este de fapt compus din două părţi: telefonul propriu-zis şi un flacon de parfum detaşabil. Doamnele, domnişoarele şi metrosexualii vor scăpa de grija transportării unui parfum separat, îl vor avea ataşat de telefon. Detaliile conceptului merg atât de departe încât, pe spate, alături de capacitatea de stocare de 32 GB este trecută şi cantitatea de parfum: 100 ml.

La fel de interesantă este şi interfaţa grafică. Este simplă, cu butoane mari (ceea ce trădează necesitatea unui touchscreen), iar homescreen-ul este pe bază de widget-uri, ca şi cele mai noi modele lansate de producătorul coreean.

Samsung Lavender

Samsung Lavender

Samsung Lavender

Samsung Lavender

Samsung Lavender

Urmărește Go4IT.ro pe Google News