Samsung livrează cutii rezistente la explozii şi mănuşi pentru returnarea unităţilor Galaxy Note7 vândute

12.10.2016
Samsung livrează cutii rezistente la explozii şi mănuşi pentru returnarea unităţilor Galaxy Note7 vândute
Samsung a oprit definitiv producţia pentru modelul Galaxy Note7 şi i-a rugat pe utilizatori să înceteze să mai folosească telefoanele. Acum, compania trebuie să recupereze milioane de phablet-uri vândute, care prezintă un risc ridicat de incendiu şi chiar explozie. Aşa că gigantul sud-coreean a început să livreze cutii rezistente la explozii şi mănuşi, cu ajutorul cărora utilizatorii pot returna în siguranţă smartphone-urile.

Compania a luat această decizie după ce unele firme de curierat au anunţat că nu mai livrează sau ridică telefoanele Note7. 

 
Cei de la XDA au primit deja noile cutii şi au realizat un clip video în care arată ce conţin. După ce telefonul este oprit se pune într-o pungă anti-statică. Apoi, Note7 se pune într-o cutie, care intră într-o altă cutie, apoi în altă cutie; un fel de matrioşka formată din cutii. Cutia de la exterior este acoperită cu fibră ceramică, care poate irita pielea. De aceea, pachetul include şi o pereche de mănuşi albastre din latex. 
 
În interiorul pachetului este oferită şi o foaie cu instrucţiuni. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult