Samsung Memoir – telefonul deghizat în aparat foto

05.02.2009
Samsung Memoir – telefonul deghizat în aparat foto

Designul atractiv al dispozitivelor mobile în particular şi al produselor Samsung în general este unul dintre factorii importanţi care au contribuit la propulsarea sud-coreenilor în topul companiilor producătoare de echipamente electronice, iar noul telefon Samsung Memoir nu face excepţie de la caz.

Samsung Memoir

Aspectul elegant şi inedit (vezi asemănarea cu o cameră foto ultra-compactă), alături de dotările avansate (8 MP + autofocus şi Xenon Flash, touchscreen de 3 inch şi 480 x 720 pixeli rezoluţie, GPS, HSDPA, accelerometru) fac din Memoir un dispozitiv deosebit care cu siguranţă va ridica valuri de entuziasm în reţelele T-Mobile, acolo unde are exclusivitate.

Samsung Memoir

Oficialii companiei speră să convingă cumpărătorii să renunţe la camerele de buzunar în favoarea telefonului mobil. Opţiunile foto sunt echivalente cu ale unui aparat digital, lipseşte însă zoom-ul optic, iar senzorul este mai mic. Rămâne să vedem în testul practic dacă Memoir se poate compara cu o cameră foto. Poate până atunci sud-coreenii se înţeleg şi cu alţi operatori care să comercializeze terminalul.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News