Samsung Omnia W – primul terminal de la Samsung cu WP7 Mango

12.08.2011
Samsung Omnia W - primul terminal de la Samsung cu WP7 Mango

După Omnia 7 şi Focus, producătorul asiatic de telefoane mobile ne pregăteşte Samsung Omnia W, un smartphone mai mic cu Windows Phone 7 Mango. Ţinând cont de limitele impuse de Microsoft, hardware-ul telefonului va fi foarte similar cu cel al modelelor anterioare. Procesorul ar putea să aibă tot 1 GHz, iar memoria RAM să fie tot de 512 MB. Camera foto de 5 MP nu primeşte upgrade, iar ecranul este mai mic.

Samsung Omnia 7 va avea un urmaş cu ecran de 3.7"

Telefonul va avea un afişaj de 3.7″ cu o rezoluţie de 480×800 pixeli. Nu este specificat dacă matricea va fi de tip SuperAMOLED sau dacă Samsung va folosi una TFT mai ieftină. Între dotări se numără un modul GPS şi unul Bluetooth, însă acestea sunt comune pentru majoritatea telefoanelor de pe piaţă.

Nu avem poze oficiale cu telefonul Samsung, despre care se spune că ar avea indicativul GT-i8350. Acesta din urmă a fost descoperit în lista cu certificări Bluetooth pentru terminale ce vor fi lansate în viitorul apropiat. Se presupune că Samsung Omnia W va intra pe piaţă în luna octombrie, însă până atunci o să aşteptăm anunţul oficial şi poze cu dispozitivul.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News