Samsung poate să îţi controleze telefonul de la distanţă

Samsung poate să îţi controleze telefonul de la distanţă

Samsung a găsit o metodă mai simplă pentru a ajuta de la distanţă utilizatorii dispozitivelor sale mobile. În cazul în care aveţi o problemă, aplicaţia Samsung+ vă poate pune în contact cu un reprezentant al companiei, însă până în prezent, comunciarea era posibilă doar prin intermediul mesajelor text şi a vocii. Cea mai nouă versiune a acesteia adaugă apeluri video, cât şi posibilitatea de a controla dispozitivul de la distanţă.

Cei care nu se descurcă să urmeze instrucţiunile oferite de reprezentantul Samsung au acum opţiunea de a le oferi control asupra telefonului cu funcţia „Assist”. Acesta poate astfel naviga prin meniuri pentru a ajuta la setarea opţiunilor. Nu este clar dacă Assist poate accesa şi meniuri în care sunt stocate informaţii cu caracter personal, precum lista de mesaje, lista de contacte, căsuţa de e-mail sau alte conturi private. Cu siguranţă însă, această funcţie poate fi folosită cu succes de către utilizatori mai puţin obişnuiţi cu smartphone-urile, în cazul în care au încredere că Samsung nu le va încălca intimitatea.

Assist din Samsung+ este disponibil momentan doar pe noile Samsung Galaxy S7 şi S7 edge şi urmează să fie integrat în alte telefoane ale companiei în viitorul apropiat. Cei care doresc să instaleze aplicaţia, o pot face de pe Google Play Store, funcţia Assist urmând să fie activată într-o actualizare software care va veni de la operatorul telecom. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult