Samsung pregăteşte Galaxy A21s, un telefon de buget cu baterie mare şi ecran Infinity-O

10.03.2020
Samsung pregăteşte Galaxy A21s, un telefon de buget cu baterie mare şi ecran Infinity-O

Identificat după numele de model SM-A217F, Galaxy A21s promite să fie o soluţie cu bun raport performanţă/preţ, adresat celor care nu sunt dispuşi să cheltuiască prea mulţi bani pentru un smartphone nou.

Deşi lista completă cu specificaţii nu este cunoscută momentan, zvonurile de până acum descriu Galaxy A21s cu un chipset din seria Exynos 7904 (procesor octa core), ajutat cu 4 GB memorie RAM, 64 GB stocare internă şi un ecran HD+ AMOLED cu design Infinity-U, decupat după conturul carcasei şi perforat în dreptul camerei foto. Pe spatele telefonului am putea găsi o cameră foto cu lentile grupate pe verticală şi senzor de amprente convenţional, plasat convenabil în spatele ecranului. Detaliile exacte ale camerei foto nu sunt cunoscute, însă aflăm că aceasta va conţine şi un modul pentru poze macro.

La interior, carcasa adăposteşte un acumulator de 5000 mAh, care ar trebui să ofere cel puţin trei zile de utilizare fără griji. Lista dotărilor este completată cu port USB-C şi ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm.

Aparent, singurul indiciu concret pentru noul smartphone este acumulatorul, surprinzător de compact, dacă ne raportăm la capacitatea inscripţionată pe etichetă.

Samsung probabil că va livra noul Galaxy A21s inclusiv pentru piaţa europeană. Din păcate, preţurile la vânzare şi data exactă la care va fi asigurată disponibilitatea în magazine nu sunt cunoscute.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult