Samsung pregăteşte telefoane cu 8 MP şi 3X zoom optic

27.10.2008
Samsung pregăteşte telefoane cu 8 MP şi 3X zoom optic

În 2008, până acum cel puţin, Samsung a fost unul dintre cei mai activi şi inovatori producători de telefoane mobile. Dacă este vreun producător care să ameninţe cât de cât poziţia de lider autoritar a Nokia, atunci acela este Samsung. Şi se pare că producătorul coreean nu are de gând să slăbească ritmul nici anul viitor. Pentru 2009, Samsung pregăteşte telefoane cu 8 MP şi 3X zoom optic.

Informaţia vine de la două dintre companiile subsidiare gigantului coreean, Samsung Techwin şi Samsung Electro-Mechanic. Cele două au conlucrat şi au terminat deja modulul camerei foto de 8 MP cu 3X zoom optic ce urmează să fie implementat de Samsung pe telefoanele din 2009. Aceasta, spun cei de la Samsung, va avea un sistem de autofocus îmbunătăţit cu 57%, un senzor CMOS de 1/2.5 inch şi lentile F2.85.

Chiar mai mult, Samsung pregăteşte şi un modul foto pentru telefoane de 12 MP. Acesta va fi mai mic decât cel actual, de 8 MP. 2009 se anunţă un an foarte interesant din punctul de vedere al telefoanelor cu modul foto, mai ales cele produse de Samsung.

Modulul foto Samsung cu 8 MP si 3X zoom optic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News