Samsung prezintă Galaxy Grand 2, un nou smartphone cu design inspirat de Galaxy Note 3

Samsung prezintă Galaxy Grand 2, un nou smartphone cu design inspirat de Galaxy Note 3

Samsung a anunţat Galaxy Grand 2, o versiune superioară a originalului Galaxy Grand inspirată de frăţiorul mai scump Galaxy Note 3. Noul terminal preia capacul texturat ce imită pielea prinsă în cusături şi marginea cu aspect metalic introdusă de modelul Galaxy Note 3, însă mult mai interesante sunt îmbunătăţirile aduse la partea de hardware.

Dacă modelul anterior se prezenta cu un ecran de 5 inch limitat la rezoluţie WVGA, Galaxy Grand 2 face trecerea la rezoluţie HD, întinsă pe suprafaţa unui ecran de 5.25 inch. Cantitatea de memorie RAM a crescut la 1.5GB, iar chipset-ul  instalat pune la dispoziţie procesor quad-core la 1.2GHz. Din păcate întâlnim aceeaşi cameră foto de 8MP iar spaţiul de stocare rămâne limitat la 8GB, însă prezenţa unui slot microSD ne ajută să trecem mai uşor peste acest impediment. Lista dotărilor mai menţionează şi o cameră frontală cu rezoluţie HD, conectivitate 3G HSPA+, receptor GPS cu suport GLONASS, modul WiFi N şi Bluetooth 4.0.

Samsung Galaxy Grand 2

Sub capacul detaşabil se ascund două slot-uri pentru cartelă SIM, respectiv un acumulator de 2600mAh dimensionat pentru 17 ore de convorbiri, sau aproximativ 10 ore timp de redare video.

Samsung Galaxy Grand 2 este oferit în variante de culoare albă, negru şi roz, echipat cu sistemul Android 4.3 Jelly Bean

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult