Samsung Show: telefonul care-ţi proiectează filmările pe perete

28.01.2009
Samsung Show: telefonul care-ţi proiectează filmările pe perete

Samsung W7900 ShowSamsung, al doilea mare producător de dispozitive mobile la nivel global, va prezenta la Mobile World Congress un telefon cu proiector încorporat ce are la bază tehnologia DLP. Rezoluţia imaginii proiectate este modestă – doar 480 x 320 pixeli, însă calitatea a fost apreciată de către cei care au avut ocazia testeze gadgetul asiatic. Terminalul denumit Samsung W7900 (sau Samsung Show) mai este înzestrat cu un display OLED touch de 3.2 inch, cameră foto de 5 MP şi interfaţă Flash. Nu lipseşte nici bara de widget-uri pentru lansarea rapidă a aplicaţiilor.

Una peste alta, avem în faţă un telefon interesant care îşi păstrează trăsăturile elegante (are o grosime 18 mm), deşi dispune de proiector integrat, fie el pico. Şansele ca Samsung Show să ajungă la noi sunt foarte mici – asiaticii mizează pe piaţa sud-coreeană.

Samsung nu este singura companie care încearcă să ne seducă prin prezentarea a astfel de dispozitive. Şi Motorola (în colaborare cu Microvision) a dezvăluit un prototip de telefon cu proiector, dar deocamdată acesta nu şi-a făcut apariţia pe piaţă. În fine, să mai spunem că micii producători chinezi au deja o mulţime de jucării de genul în ogradă, jucării care nu se ridică la standardele de calitate şi fiabilitate cerute de utilizatori. Ele rămân mai degrabă nişte gadgeturi de amuzament în cel mai bun caz.

Samsung W7900 Show

Samsung W7900 Show

Urmărește Go4IT.ro pe Google News