Samsung spune că nu va lansa Galaxy S8 la Mobile World Congress, luna viitoare

23.01.2017
Samsung spune că nu va lansa Galaxy S8 la Mobile World Congress, luna viitoare

Samsung a confirmat zvonurile apărute în ultima vreme despre lansarea Galaxy S8. Dispozitivul nu va fi prezentat, potrivit companiei, luna viitoare la Mobile World Congress din Barcelona, cel mai mare târg al industriei dispozitivelor mobile.

 

Şeful diviziei mobile din cadrul Samsung Electronics, Koh Dong-jin, a declarat pentru Reuters că nu există un interval de timp prestabilit pentru lansarea smartphone-ului. Compania a folosit MWC în ultimii ani pentru a introduce telefoanele sale vârf de gamă. Printre modelele lansate acolo se numără Galaxy S5, Galaxy S6 şi Galaxy S7.

Întârzierea lansării Galaxy S8 în acest an a fost provocată de noile măsuri de siguranţă implementate de companie după incidentul nefericit cu Galaxy Note7.

 

 

În acest an MWC va fi organizat în perioada 27 februarie – 2 martie. În fiecare an la acest eveniment participă peste 100.000 de persoane.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult