Samsung șterge postarea în care ataca Apple pentru lipsa încărcătorului. Seria S21 va fi livrată fără acest accesoriu

23.12.2020
Samsung șterge postarea în care ataca Apple pentru lipsa încărcătorului. Seria S21 va fi livrată fără acest accesoriu

Nu a trecut atât de mult timp de când Apple anunța seria iPhone 12 și lipsa adaptoarelor de priză din pachetul acestora. Nici nu a durat mult până când alte companii au început să capitalizeze pe baza acestei decizii și să se laude cu faptul că produsele lor încă includ astfel de accesorii. Samsung a fost una dintre primele companii care au publicat un astfel de mesaj pe conturile de socializare oficiale, însă se pare că această mișcare a fost puțin cam grăbită și fără viziune pe termen lung. Acum, Samsung a șters respectivul mesaj.

Samsung a decis să șteargă postarea în care ataca seria iPhone 12 pentru lipsa încărcătorului de priză

Contul Samsung din Caraibe publica pe 13 octombrie, imediat după evenimentul Apple, un mesaj și o fotografie cu un adaptor de priză în care spunea că „Galaxy îți oferă exact ceea ce cauți. De la cel mai de bază accesoriu, precum un charger, la cea mai bună cameră, autonomie, performanță, memorie și chiar un ecran la 120 Hz pe un Smartphone”. Fotografia purta și mesajul „Inclus cu Galaxy-ul tău”.

Acum, în preajma lansării Galaxy S21, care este așteptat în doar câteva săptămâni, compania începe să șteargă urmele acestei postări, întrucât modelele sale noi vor fi livrate, la fel ca iPhone 12, fără adaptoare de priză în cutie. Astfel, în locul acelei postări, dacă încerci să accesezi link-ul de pe Facebook, vei fi întâmpinat cu un mesaj care spune că acel conținut nu mai este disponibil.

Nu este clar dacă Samsung va scoate odată cu adaptorul de priză și căștile AKG pe care le oferă încă de la seria Galaxy S8 în cutia telefoanelor. Apple a decis să elimine și căștile EarPods odată cu seria iPhone 12.

Aceasta nici măcar nu este prima dată când Samsung face ceva de acest gen. După lansarea iPhone 7, primul model de iPhone fără jack pentru căști, Samsung a pornit o întreagă campanie de promovare în format video în care sugera că telefoanele sale sunt superioare pentru că nu au nevoie de adaptoare pentru căști și că pot fi conectate la încărcător și poți asculta muzică la căști simultan, fără un adaptor suplimentar. Un an mai târziu, pe seria Galaxy Note10, Samsung elimina la rândul său jack-ul de căști.

sursa: iMore

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult