Samsung U600: telefon ultra-slim la un preţ infim

09.06.2008
Samsung U600: telefon ultra-slim la un preţ infim

Samsung U600

Aşa cum ne-au obişnuit, din două în două luni (interval aproximativ), Orange România propune abonaţilor cu minim un an vechime în reţea telefoane la preţuri reduse (Best Deal). Oferta este valabilă în cazul în care contractul se prelungeşte cu unul sau doi ani. De astăzi şi până pe 31 iulie, telefonul care va ţine capul de afiş pe site-ul Orange şi în Orange Shop este Samsung U600.

Preţurile sunt de 74,79 Euro fără TVA (pentru prelungirea contractului pe 24 de luni), respectiv 105,04 Euro fără TVA dacă alegi să-ţi extinzi perioada contractuală pe doar un an. Plata integrală sau parţială a telefonului se poate face şi folosind punctele Thank You.

Samsung U600 a fost prezentat pe go4it.ro încă de anul trecut, când elegantul terminal ultra slim şi-a făcut apariţia în vitrinele de la târgul Mobile World Congress (fostul 3GSM). Principalele puncte de atracţie ale telefonului Samsung U600 sunt fără îndoială designul şi dotările multimedia (cameră foto de 3.2 MP, Real Player, înregistrare video în format MPEG-4, Stereo Bluetooh, TV-Out). Pe de altă parte, U600 suferă serios la capitolul conectivitate – nu are nici Wi-Fi, nici 3G.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News