Samsung va lansa cinci smartphone-uri vârf de gamă în 2017

13.05.2016
Samsung va lansa cinci smartphone-uri vârf de gamă în 2017
Samsung mai are de lansat un singur smartphone vârf de gamă în acest an, Galaxy Note 6. Apoi, fanii companiei vor trebui să aştepte până în primăvara anului viitor pentru un nou model high-end. 
 
Se pare că gigantul sud-coreean va lansa cinci smartphone-uri vârf de gamă în 2017, potrivit unor documente interne ale companiei publicate pe reţeaua chineză de microblogging Weibo. Acestea vor fi: Galaxy S8, Galaxy S8 edge, Galaxy Note 7, Galaxy Note 7 edge şi Galaxy X. Primele patru modele vor avea, potrivit zvonurilor, ecrane Super AMOLED cu rezoluţie 2,5K. 
 
Citeşte şi: Galaxy Note 6 ar putea veni cu un display mai mare şi 6 GB memorie RAM
 
Galaxy X va fi primul smartphone Samsung cu ecran pliabil şi rezoluţie 4K. Terminalul este parte a aşa numitului proiect cu nume de cod „Project Valley”. Terminalul se va putea îndoi de la jumătate şi închide ca un portofel pentru a putea fi mai uşor de băgat în buzunar. 
 
 
Samsung îşi propusese să lanseze un smartphone pliabil până în anul 2015, dar se pare că tehnologia necesară nu a fost disponibilă chiar atât de repede. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult