Samsung va lansa un nou mid-range premium metalic: Galaxy C9

22.08.2016
Samsung va lansa un nou mid-range premium metalic: Galaxy C9

Samsung a lansat în primăvara acestui an seria de smartphone-uri mid-range premium Galaxy C. Se pare că alături de C5 şi C7, compania coreană pregăteşte şi un model superior „C9”, care ar putea să ridice capabilităţile tehnice ale telefoanelor din această gamă mai aproape de cele ale flagship-urilor din gama S. Desigur, Galaxy C9 ar putea fi mai întâi în China, asemeni „fraţilor” săi mai mici.

Publicaţia SamMobile raportează că surse familiarizate cu noul smartphone de la Samsung susţin că telefonul SM-C9000 cu numele de cod „Amy” urmează să fie dezvăluit foarte curând. Nu este clar ce hardware va integra, însă cifra mai mare din nume sugerează o versiune mai puternică (sau mai mare) a modelului C7. Având în vedere că Galaxy C7 venea echipat cu un display AMOLED Full HD de 5,7”, 4 GB memorie RAM şi chipset Snapdragon 625, un posibil C9 ar putea fi echipat cu componente ceva mai performante.

Display-ul ar putea creşte până la 6”, ceva nu tocmai neobişnuit pentru piaţa din China, iar chipset-ul ar putea fi înlocuit cu Snapdragon 650, o versiune superioară pentru gama mid-range. Acumulatorul de 3500 mAh ar putea de asemenea să crească odată cu dimensiunile telefonului.

Seria de telefoane Galaxy C de la Samsung se distanţează de modelele Galaxy A şi Galaxy S folosind o construcţie complet metalică pentru spatele dispozitivelor, fiind singurele smartphone-uri ale companiei realizate în acest fel. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult