Sany Ericssan X1, o copie cât se poate de penibilă după XPERIA

17.11.2008
Sany Ericssan X1, o copie cât se poate de penibilă după XPERIA

În momentul în care vezi o asemenea „capodoperă” precum în imaginea de mai jos, nici nu ştii ce să faci – să râzi şi să încerci să afli totul despre cea mai tristă copie după un produs original, sau pur şi simplu să o ignori. Adevărul este că în China se copiază totul, dar parcă nimic nu se compară cu acest pseudo-gadget ce imită singurul smartphone cu Windows Mobile produs de Sony Ericsson – mult trâmbiţatul XPERIA X1.

Copia chinezească se vrea un dispozitiv chiar mai performant decât originalul, având inscripţionate pe carcasă brand-urile alfa ce reprezintă gama de aparate DSLR Sony şi Vaio – în principiu laptop-urile acelea frumoase şi performante pe care majoritatea nu ni le permitem, dar am vrea unul. De asemenea, camera de 8 MP e un monument al tehnologiei care a ajuns la apogeu, următorul pas fiind implementarea de senzori performanţi folosiţi pe aparatele profesionale. Din păcate, acei 8 MP nu sunt decât o inscripţie jenantă căci fotografiile făcute cu acest kitsch au în realitate 1 MP. Şi acela probabil obţinut prin interpolare de la o rezoluţie VGA.

Printre alte minunăţii descrise în limbajul “engrish”, descoperim sunetul “3D Stereo surroundings” şi funcţia “Handwritten & Keyboard input”. Nu în ultimul rând, să mai spunem că acest crap-gadget este Dual-SIM. Dacă ţi-ai pierdut răbdarea în aşteptarea adevăratului XPERIA, află că Sany Ericssan costă doar 193 de dolari şi poate fi comandat de pe site-ul chinagrabber.com.

Copie jenantă după Sony Ericsson XPERIA X1

Urmărește Go4IT.ro pe Google News