Seria Meizu 18, disponibilă și în versiune globală

29.03.2021
Seria Meizu 18, disponibilă și în versiune globală

Creație a producătorului chinez cu același nume, Meizu 18 intră la categoria flagship de buget, oferind dotări comparabile produselor livrate de branduri occidentale, dar la prețuri ceva mai bune.

Atât Meizu 18 dar și Meizu 18 Pro vor disponibile acum în ediții “China Version” “Global Version”, cea din urmă primind o versiune de firmware care integrează și pachetul Google Mobile Services. Asta implică numeroase optimizări care vor fi pe placul consumatorilor occidentali, dar și acces în magazinul Play Store.

În total, seria este oferită în trei versiuni. Cea mai accesibilă costă 819 dolari și dispune de 8GB memorie RAM +  128 GB stocare internă. Însă cu doar 50 dolari în plus poți dubla capacitatea memoriei interne. La extrema cealaltă, Meizu 18 este disponibil cu 12GB memorie RAM și 256GB memorie intern. Variantele de echipare sunt diferențiate și prin culorile folosite, pornind de la o nuanță de mov pentru modelul mai puțin costisitor și ajungând la alb pentru varianta cu echipare completă.

Meizu 18

Meizu 18 Pro este oferit în variante pe alb, albastru și gri, doar ultimul apărând și în oferta AliExpress. Acesta costă 1019 dolari și vine cu 8 GB RAM + 256 GB stocare.

Desigur, dacă comanzi din ofertele magazinelor cu livrare din China va trebui să suporți și costuri suplimentare aplicabile importurilor extra-comunitare, plus eventuale taxe de livrare. Un alt neajuns major ține de onorarea solicitărilor pentru garanție, produsul defectat fiind trimis la mare distanță către magazinul de unde a fost cumpărat, pe cheltuiala consumatorului

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult