Seria Samsung Galaxy A (2016) va primi Android 7.0 Nougat

05.12.2016
Seria Samsung Galaxy A (2016) va primi Android 7.0 Nougat

Seria Galaxy A s-a dovedit a fi una foarte populară în portofoliul de smartphone-uri Samsung, iar modelele din 2016 sunt şi ele foarte atractive pentru consumatori şi clienţii corporate. De exemplu, Galaxy A5 (2016) este un smartphone mid-range realizat din materiale premium, care dispune de stabilizare optică a imaginii. Astfel, ţinând cont de popularitatea acestor modele, Samsung a decis să le ofere actualizarea Android 7.0 Nougat.

Informaţia a fost confirmată de surse ale publicaţiei Sammobile, specializată pe ştiri şi articole despre compania sud-coreeană. Seria Galaxy A (2016) include o mulţime de modele: Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8, Galaxy A9 şi Galaxy A9 Pro. Actualizarea nu va ajunge foarte repede pe piaţă, deoarece inginerii companiei vor trebui să adapteze sistemul de operare la cerinţele fiecărui model. Mai mult, prioritate au dispozitivele din seriile high-end, Galaxy S.

 

 

Deocamdată se mai ştie sigur că Android 7.0 vor primi, la Samsung, seriile de smartphone-uri Galaxy S7 şi Galaxy S6, phablet-ul Galaxy Note5 şi tableta Galaxy Tab S2.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult