Sharp AQUOS S2 – un nou smartphone cu design bezel-less şi senzor de amprente sub ecran

Sharp AQUOS S2 - un nou smartphone cu design bezel-less şi senzor de amprente sub ecran

Sharp pregăteşte noi modele smartphone cu ecran „fără margini”, afişând un design cel puţin interesant şi dotări care nu pot fi găsite la Galaxy S8 sau alte vârfuri de gamă din generaţia actuală.

Cunoscut, deocamdată, doar din imagini-spion şi zvonuri neconfirmate oficial, Sharp AQUOS S2 ar urma să folosească un ecran ce urmează îndeaproape conturul carcasei, având colţuri rotunjite şi un decupaj aplicat la partea de sus, în dreptul camerei frontale şi casca audio.

Ecranul AMOLED este descris ca având rezoluţie 4K şi senzor biometric încorporat sub scutul de protecţie din sticlă. Nu este însă clar dacă acesta este plasat chiar sub zona activă a ecranului, sau pe banda neagră vizibilă la partea de jos.

Cu nume complet Sharp AQUOS S2 (105 Limted Edition), dispozitivul va fi prezentat oficial în data de 8 august 2017.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult