Sharp, JDI şi LG vor produce ecranele de 4,7″ şi 5,5″ pentru viitorul iPhone 6

28.03.2014
Sharp, JDI şi LG vor produce ecranele de 4,7

Primele zvonuri care afirmau că viitorul iPhone 6 va face saltul la o diagonală semnificativ mai mare datează din luna octombrie a anului trecut, şi mai mult ca sigur că acestea vor continua să apară până în ziua lansării. O nouă informaţie neoficială vine să susţină zvonul anterior conform căruia viitorul iPhone 6 va fi disponibil în două versiuni hardware şi va fi lansat în luna septembrie a acestui an.

Încă din luna noiembrie a anului trecut, un zvon a afirmat că viitorul iPhone 6 va fi oferit în două versiuni hardware. Prima dintre acestea va oferi un ecran cu o diagonală de 4,7”, marcând astfel un progres evident de la actuala dimensiune de 4”, în timp ce a doua va face pasul în clasa telefoanelor-gigant şi va oferi un ecran cu o diagonală de 5,5”.

Conform publicaţiei japoneze Nikkei, Apple pregăteşte într-adevăr două versiuni hardware pentru viitorul terminal iPhone 6. Surse locale afirmă că Sharp şi Japan Display vor începe producţia de masă pentru noile ecrane undeva în intervalul aprilie-iunie, Apple urmând să apeleze însă şi la facilităţile de producţie LG din Coreea de Sud. Ecranele care vor intra în producţie vor avea diagonale de 4,7” şi 5,5”, confirmând astfel zvonurile anterioare, şi vor oferi rezoluţii mult mai mari decât cea de 1136 x 640 folosită de Apple în prezent.

Conform unor afirmaţii anterioare, cele două modele nu ar trebui să ajungă în acelaşi moment pe piaţă, modelul mai mare urmând să fie lansat separat. Nikkei afirmă însă că producţia pentru cele două modele va începe în aceeaşi perioadă de timp, ceea ce sugerează o lansare concomitentă.

Dacă zvonurile se adeveresc, ar trebui să ne aşteptăm la aşa ceva (machetă fictivă MacRumors)

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News