Smartphone-ul Palm Treo 500v a fost lansat în Vodafone

14.09.2007
Smartphone-ul Palm Treo 500v a fost lansat în Vodafone

Palm Treo 500v, smartphone-ul dedicat oamenilor îmbrăcaţi la patru ace, a fost oficial lansat în reţeaua Vodafone din statele europene cu potenţial şi va fi disponibil începând cu luna octombrie. Pe lista “albă” regăsim Germania, Marea Britanie, Italia, Olanda, Portugalia şi Spania. La noi, ca de obicei, va mai dura ceva până la apariţie.

Palm Treo 750v Poate că e mai bine aşa pentru că avem mai mult timp să ne decidem. Palm Treo 500v nu aduce nimic revoluţionar pe segmentul telefoanelor bussiness, însă în niciun caz nu este un telefon mediocru. Funcţiile e-mail sunt vaste şi includ recepţionarea imediată şi automată a mesajelor sosite de pe Hotmail/MSN, Yahoo! sau Gmail. De asemenea, ai acces la Google Maps şi eBay. Viteza fluxului de date pe Internet este de 384 kbps (3G). Se putea şi mai bine, la fel cum prezenţa touchscreen-ului în locul clasicului display TFT 65k ar fi fost de lăudat.

Totuşi, tastatura QWERTY şi prezenţa sistemului de operare Windows Mobile 6 Standard sunt nişte puncte forte ce trebuie precizate. Ce înseamnă asta? Scriere/editare facilă în binecunoscutele aplicaţii Office (Word, Excel, Outlook), dar şi pe partea de organizare a informaţiilor personale (PIM).

Preţul noului Palm Treo 500v nu se cunoaşte momentan. Priveşte în schimb specificaţiile tehnice.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News