Sony anunţă Xperia L4, un nou smartphone compact cu ecran înalt şi preţ entry-level

20.02.2020
Sony anunţă Xperia L4, un nou smartphone compact cu ecran înalt şi preţ entry-level

În pregătire pentru lansarea globală de săptămâna viitoare, Sony a anunţat astăzi primul smartphone de buget din ofertă prevăzut cu ecran „cinematic” 21:9, dedicat divertismentului.

Xperia L4 vine motorizat de chipsetul MediaTek Helio P22 şi pune la dispoziţie un ecran de 6.2”, mai îngust pe verticală pentru ergonomie îmbunătăţită a carcasei.

Chiar dacă nu reprezintă un upgrade major pe partea de hardware comparat predecesorului L3, noul Xperia L4 este primul telefon Sony cu ecran decupat după modelul „picătură”, producătorul favorizând de data aceasta maximizarea suprafeţei de afişare, raportat la dimensiunea carcasei.

Ajutat cu ultima versiune Sony UI, Xperia L4 permite redarea de conţinut distinct în mai multe ferestre, şi poate rula două aplicaţii în acelaşi timp, folosind la maximum spaţiul de afişare disponibil.

Pe partea de fotografie, Xperia L4 se poate lăuda cu un sistem triple-camera având obiectiv principal de 13MP, cameră ultra-wide de 5MP şi un senzor de adâncime de 2MP. La partea de sus a ecranului mai găsim şi o cameră de 8MP pentru selfie-uri.

Carcasa lui Xperia L4 adăposteşte un acumulator de 3580 mAh, sprijinit cu funcţie de încărcare rapidă. Datorită tehnologiei Adaptive Charging, Xperia L4 monitorizează încărcarea acumulatorului, conservând durabilitatea şi capacitatea bateriei pentru mai mult timp. 

Lista dotărilor este completată cu senzor de amprentă montat în lateral şi ieşire pentru căşti de tip jack 3,5 mm.

Sony Xperia L4 este oferit în două variante de culoare, negru şi albastru, şi va putea fi achiziţionat începând din primăvara acestui an.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult