Sony Ericsson + Maria Sharapova = T707

26.03.2009
Sony Ericsson + Maria Sharapova = T707

A trecut ceva vreme de când frumoasa Maria Sharapova, imaginea Sony Ericsson, nu ne-a mai fermecat cu gadgeturi la al căror design a contribuit. Astăzi însă şi-a făcut apariţia cu noul SE T707, un telefon stilat şi elegant, gândit special pentru femei. Sony Ericsson T707 se remarcă prin luminile personalizabile de pe carcasă (în funcţie de persoana care apelează), dar şi prin controlul gestual al apelurilor şi al alarmei. O simplă trecere a mâinii pe deasupra ecranului respinge un apel sau trece alarma pe silenţios.

Sony Ericsson T707

Pe lângă efectele spectaculoase, T707 pune la dispoziţia utilizatorilor o cameră foto de 3.2 MP, conectivitatea HSDPA, slotul pentru carduri M2 şi tehnologia Bluetooth cu profil A2DP (Stereo BT).

Noul T707 este accesoriul meu preferat. Fiind permanent în mişcare, am nevoie de un telefon care să fie simplu de utilizat şi, evident, stilat. Efectele speciale de lumină îmi atrag mereu atenţia, în aşa fel încât pot şti întotdeauna cine mă sună. Căştile cu Bluetooth HBH-PV715 îmi sunt foarte utile atunci când sunt în mişcare şi trebuie să răspund la un apel sau să verific mailurile” a declarat Maria Sharapova.

Nu prea am reuşit să înţelegem cum o ajută pe Maria Sharapova căştile Bluetooth la verificarea mailurilor, dar murim de curiozitate să aflăm. Poate vom desluşi misterul în lunile următoare, când Sony Ericsson T707 va deveni disponibil. Oricum, trebuie să recunoaştem că lansarea telefonului la nivel global, susţinută de tenismena rusoaică, este mult mai interesantă decât anunţul făcut în Asia de către oficialii SE, în urmă cu aproximativ o lună.

Sony Ericsson T707

Urmărește Go4IT.ro pe Google News