Sony Ericsson Nozomi şi alte două modele semnate Sony

06.12.2011
Sony Ericsson Nozomi şi alte două modele semnate Sony

Nozomi este doar numele de cod al lui Sony Ericsson LT26i, un terminal de top ce ar putea fi ultimul rezultat din parteneriatul dintre Sony şi Ericsson. Iniţial l-am văzut în poze neoficiale în luna noiembrie, dar acum avem o randare clară a sa. Se poate observa clar acea bandă transparentă care înconjoară smartphone-ul sub ecran. Ea este luminată cu LED-uri albastre şi integrează trei butoane, aparent fizice.

Sony Ericsson LT26i, cu nume de cod Nozomi

Alături de imaginea clară a versiunii albe, a apărut şi o imaginea cu Sony Ericsson Nozomi pe negru. Despre ecranul de 4.3″ se spune că va avea o rezoluţie de 1280×720 pixeli, iar motorizarea sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich va fi asigurată de un procesor dual core la 1,5 GHz. Pe spatele aparatului este de aşteptat să găsim o cameră foto cu senzor de 12 MP.

Sony Ericsson LT26i cu carcasa neagră

După ce Sony a cumpărat acţiunile Ericsson din consorţiul creat de cele două, utilizatorii au aşteptat să vadă primele modele care vor purta doar sigla companiei asiatice. Iată mai jos două imagini cu smartphone-uri Sony Xperia. Ele dispun de un ecran cu diagonală mare şi au un design cel puţin interesant. Din păcate nu avem niciun detaliu despre ele. Cum CES 2012 şi MWC 2012 se apropie, ne gândim că Sony va avea destul timp la dispoziţie ca să le anunţe.

Smartphone Sony Xperia

Smartphone Sony Xperia

Urmărește Go4IT.ro pe Google News