Sony Ericsson W715, în România prin Vodafone

Sony Ericsson W715, în România prin Vodafone

Anunţat în prima jumătate a lunii ianuarie, Sony Ericsson W715 este în sfârşit disponibil şi în România. Pe meleagurile miortice, Sony Ericsson W715 este adus în exclusivitate de Vodafone.

Sony Ericsson W715 face parte, după cum arată şi w-ul din nume, din seria Walkman. În acest sens, telefonul este dotat cu cea mai nouă versiune a player-ului cu acelaşi nume, Walkman 3.0. Acesta oferă numeroase facilităţi printre care Shake Control (schimbarea melodiilor prin „zgâlţâirea” telefonului).

Sony Ericsson W715

Ecranul dispozitivului măsoară 2.4 inch şi are o rezoluţie de 240 x 320 pixeli. Camera foto are 3.2 MP şi funcţie de geotagging (gestionare pe criteriu geografic a fotografiilor), dar este lipsită, surprinzător, de autofocus. În schimb, nu lipsesc dotări tehnice consacrate precum suportul GPS, HSDPA (până la 7.2 Mbps) şi Wi-Fi.

Preţul este partea confuză. Când a fost anunţat Sony Ericsson W715, se vorbea de 290 euro, fără TVA. Comunicatul oficial spune că preţul este de 199 euro, cu TVA inclus. Pe site-ul Vodafone, preţul variază, în funcţie de abonamentul ales, de la 229 euro (cu abonament nou) la 279 euro (fără conectare).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News