Sony Ericsson W912 este doar un concept banal

20.02.2009
Sony Ericsson W912 este doar un concept banal

Cum toată agitaţia provocată de MWC 2009 s-a disipat, iar lansările de telefoane noi au încetat, cel puţin pentru moment, oamenii s-au întors disciplinaţi, fiecare la treburile lui. Aşa au făcut şi fanii telefoanelor mobile cu (mai mult sau mai puţină) imaginaţie şi talent la desen care s-au pus pe proiectat concepte. Unul dintre acestea este Sony Ericsson W912.

Uitându-te la el îţi dai cu greu seama că este un concept. Pare un telefon cât se poate real, bine plasat în actualul trend de construcţie şi design. Iar asta nu este o nota bună pentru autorul desenului. Conceptele ar trebui să fie îndrăzneţe şi să-ţi aprindă imaginaţia, nu să te plictisească în timp record.

Conceptul Sony Ericsson W912 este gândit ca un walkman, cu funcţii şi butoane dedicate special aptitudinilor multimedia. Este, probabil, un touchscreen fără tastatură fizică şi puţin cam lat pentru gustul meu.

Posibila transformare într-un telefon de serie a acestui concept este o previziune greu de făcut. Dacă aş avea puterea de decizie, eu unul aş spune pas acestui prea banal concept.

Sony Ericsson W912

Urmărește Go4IT.ro pe Google News