Sony pregăteşte o schimbare de design pentru seria Xperia X

19.07.2016
Sony pregăteşte o schimbare de design pentru seria Xperia X

În ciuda faptului că Sony a renunţat la brandul Xperia Z în favoarea lui Xperia X, designul acestor modele încă păstrează o parte din ADN-ul generaţiilor mai vechi. O serie de imagini cu un nou smartphone Sony Xperia prezintă însă o adoptarea unei noi filosofii de design, care ar trebui să separe şi mai mult noile modele X de „vechile” Z-uri.

Acesta ar putea fi modelul Sony F8331, o nouă variantă de Xperia X Performance, care nu pare să fie atât de diferită la interior faţă de modelul deja disponibil pe piaţă. Este vorba despre un smartphone echipat cu un display de 5,1” cu rezoluţie Full HD (1.920 x 1080 pixeli), procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm, 3 GB memorie RAM şi 32  GB spaţiu de stocare. Camera foto de 21 megapixeli şi camera frontală de 12 megapixeli sugerează că avem de a face cu un telefon performant şi la capitolul captură foto şi video, mai ales având în vedere că oferă filmare 4K pe oricare dintre acestea.

Sony încă nu vorbeşte în mod oficial despre acest telefon şi nici nu ştim când este programată o dezvăluire a sa. Având în vedere că următorul eveniment important dedicat tehnologiei este IFA de la Berlin, este posibil ca noul model Xperia X să apară în cadrul acestuia, alături de alte modele noi cu design similar. 

Citeşte şi Sony pregăteşte un nou flagship: Xperia X Performance cu display HDR

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video