Sony Xperia J, opţiunea de buget pentru fanii Sony

30.08.2012
Sony Xperia J, opţiunea de buget pentru fanii Sony

Sony Xperia J este un smartphone accesibil din noua ofertă Sony, dotat cu ecran de 4 inch şi cameră foto de 5 MP.

Sony Xperia J

Xperia J, cel mai compact model din noua gamă Sony Xperia vine într-o carcasă cu 9.2 mm grosime şi dispune procesor single-core la 1 GHz. Ecranul cu diagonală 4 inch adoptă formatul wide şi suportă rezoluţie 854×480 pixeli – nu tocmai HD, dar suficient pentru web browsing şi filme. Mai sunt oferiţi 512 MB memorie RAM şi slot microSD pentru extinderea capacităţii de stocare. Opţiunile pentru conectivitate includ suport WiFi-N (cu WiFi hotspot), modul Bluetooth 2.0 cu A2DP, respectiv conexiune micro USB 2.0 pentru transferuri de date către PC. Acumulatorul instalat oferă o capacitate de 1700 mAh.

Alături de camera foto cu rezoluţie 5 MP, Xperia J dispune şi de o cameră frontală pentru video chat şi aplicaţii pentru principalele reţele de socializare. Sistemul de operare livrat este Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Sony Xperia J, prezentat la IFA Berlin

Sony Xperia J va putea fi găsit în magazine din această toamnă, în versiuni de culoare neagră, auriu, alb şi roz.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult