Sony Xperia S – primul contact

20.06.2012
Sony Xperia S - primul contact

Înainte de anunţul oficial, Sony Xperia S era cunoscut sub numele de cod Nozomi. Terminalul este unul dintre puţinele de pe piaţă care dispune de un ecran HD, însă producătorul a ales o diagonală mai mică decât a competiţiei. Ecranul lui Xperia S afişează 720×1280 pixeli pe 4.3”. În principiu, el ar trebui să fie mai compact decât concurenţi precum HTC One X ori Samsung Galaxy S III. În realitate, acea bandă transparentă de la baza ecranului şi bucata de plastic de sub ea cresc artificial dimensiunile terminalului.

Sony Xperia S a sosit în redacţia Go4t.ro

Primul contact cu Xperia S mi-a lăsat o impresie bună. Telefonul este bine construit şi ecranul are o calitate bună. Unghiurile de vizbilitate nu sunt la fel de bune ca la un ecran Super AMOLED, însă nici nu mă pot plânge de ele. Singura problemă notabilă a lui Sony Xperia S pare să fie lipsa sistemului de operare Android 4.0. Sony lucrează la update şi ar trebui să fie lansat la finalul acestei luni. Poate că vom reuşi să-l prindem în perioada în care terminalul se află în teste.

Ne oprim aici cu prezentarea lui Sony Xperia S. Mai multe detalii veţi putea citi în testul amplu pe care-l pregătim pentru săptămâna viitoare.

Sony Xperia S are carcasa din plastic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News