Sony Xperia T, noul vârf de gamă pentru linia smartphone Sony

Sony Xperia T, noul vârf de gamă pentru linia smartphone Sony

Sony Xperia T tocmai şi-a făcut apariţia la târgul de elctronice IFA Berlin. Noul vârf de gamă Sony pentru oferta de telefoane inteligente iese la atac cu o cameră foto de 13 MP şi ecran HD Reality Display de 4.6 inch, cu tehnologie Sony Mobile Bravia Engine 2.

Sony Xperia T

Cel mai râvnit smartphone Xperia al momentului este propulsat de un chipset Qualcomm Krait cu CPU dual-core la 1.5 GHz, capabil de captură şi redare video la rezoluţie 1080p. Pentru moment telefonul rulează Android 4.0.4 ICS, dar Sony promite că va oferi actualizare la mai noul Android 4.1 Jelly Bean.

Sony Xperia T - specificaţii

La capitolul inovaţii, camera foto de 13 MP instalată pe terminalul Xperia T primeşte o funcţie numită „sleep to snap„, ce permite reactivarea camerei foto din modul sleep şi obţinerea primei poze cu doar o secundă întârziere.

Pe lista dotărilor mai avem o cameră frontală cu suport pentru apeluri video la rezoluţie HD 720p, modul NFC, WiFi-N şi 3G, respectiv conectivitate wireless MHL pentru vizionarea de conţinut pe ecranul televizoarelor compatibile.

Sony Xperia T - vedere spate

Xperia T a primit certificare Sony Play Station şi este oferit versiuni de culoare neagă, albă şi argintiu. Potrivit companiei, disponibilitatea în magazine va fi asigurată la nivel global în săptămânile următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult