Sony Xperia UL – primele imagini şi specificaţii

17.05.2013
Sony Xperia UL - primele imagini şi specificaţii

După Xperia Z şi Xperia ZL, Sony pregăteşte lansarea modelului Xperia UL, cu nume de cod Gaga. Alături de câteva imagini de prezentare neoficiale, bursa zvonurilor ne dezvăluie şi câteva din specificaţiile modelului Xperia UL.

Sony Xperia UL - vedere faţă Sony Xperia UL - vedere spate

Noul smartphone Sony Xperia vine echipat cu un ecran de rezoluţie 1080p, chipset quad-core din seria Snapdragon 600 (identic celui folosit pentru seria de telefoanele Galaxy S4), 2GB memorie RAM şi până la 32GB spaţiu de stocare inclus, extensibil prin ataşarea unui card microSD.

Sub capacul detaşabil confecţionat din material plastic se ascunde un acumulator Li-ion de 2300 mAh.

Luând drept indiciu prezenţa garniturii de forma unui inel cauciucat, ce înconjoară compartimentul pentru baterie, putem deduce că Xperia UL este un smartphone rezistent la apă şi praf.

Sony Xperia UL - compartimentul pentru baterie Sony Xperia UL - vedere din lateral

Încă neanunţat oficial de către Sony, modelul Xperia UL ar putea fi lansat sub un alt nume decât cel cunoscut în acest moment, mai uşor de ţinut minte pentru fanii Sony Xperia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult