Sony Xperia V, smartphone rezistent la apă, cu ecran HD de 4.3 inch

30.08.2012
Sony Xperia V, smartphone rezistent la apă, cu ecran HD de 4.3 inch

Sony Xperia V este versiunea mai compactă, dar cu specificaţii similare vârfului de gamă Sony Xperia T. Modelul se laudă cu o carcasă rezistentă la apă şi ecran cu performanţe de invidiat.

Sony Xperia V

Xperia V are la bază un chipset Quallcomm Krait cu CPU dual-core la 1.5 GHz şi se prezintă cu un ecran HD Reality Display de 4.3 inch, cu tehnologie Sony Mobile Bravia Engine 2. Modelul suportă şi noua tehnologie Sony one-touch NFC, ce permite utilizatorilor să asocieze telefonul cu accesoriile din dotare (ex. căşti audio sau difuzoare externe) prin simpla apropiere a telefonului de acestea.

Sony Xperia V - specificaţii

La fel ca frăţiorul mai mare, Sony Xperia V primeşte certificare PlayStation şi rulează sistemul Android 4.04 ICS, cu promisiunea actualizării la versiunea Android 4.1 Jelly Bean, oferită la puţin timp după ce produsul va ajunge în magazine.

Sony Xperia V - vedere spate

Sony Xperia V va lua drumul magazinelor în această toamnă, oferit în patru versiuni de culoare: negru, alb şi roz. Din păcate Sony nu comunicat preţul de achiziţie stabilit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult