Sony Xperia XZ1, ilustrat cu noi poze-spion şi specificaţii neoficiale

16.08.2017
Sony Xperia XZ1, ilustrat cu noi poze-spion şi specificaţii neoficiale

Xperia XZ1, versiunea cu chipset Snapdragon 835 şi 4GB memorie RAM a lui Sony Xperia XZ, a fost surprinsă în noi imagini arătând designul final al produsului ce va intra la vânzare nu mai târziu de luna septembrie.

Prezentat într-o carcasă protejată de apă şi praf (certificare IP65/68), Xperia XZ1 pune la dispoziţie un ecran de 5.2” cu tehnologie HDR şi o cameră foto principală de 19MP, ce include funcţia Motion Eye. Deşi este limitată la rezoluţia de 13MP, camera frontală ar trebui să ofere o claritate a imaginii mai mult decât suficientă pentru portrete şi sesiuni de apeluri video.

Deşi păstrează identitatea predecesorului Xperia XZ, noul XZ1 plusează cu un nivel de performanţă mult mai competitiv, similar rivalului Galaxy S8 şi alte modele smartphone motorizate de chipsetul Snapdragon 835. Aparent, există şi o versiune Xperia XZ1 cu design compact (nume de cod Sony G8441), beneficiind de acelaşi chipset Snapdragon 835 şi un ecran de 5” cu rezoluţie HD, ambele urmând să fie dezvăluite în cadrul expoziţiei IFA Berlin de anul acesta.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult