Sony Xperia XZ4 primeşte specificaţii neoficiale

Sony Xperia XZ4 primeşte specificaţii neoficiale

Aşteptat să fie prezentat oficial în cadrul expoziţiei MWC 2019, noul flagship Sony Xperia XZ4 primeşte o listă preliminară cu specificaţii tehnice.

La fel ca multe produse smartphone high-end pregătite pentru debut în anul 2019, Xperia XZ4 vine echipat cu chipsetul Snapdragon 855, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 7nm. Acesta va avea un procesor atipic cu 8 nuclee: 4 x 1.8GHz + 3 x 2.4GHz + 1 x 2.8GHz. Din arsenal va face parte şi un co-procesor AI pentru accelerarea algoritmilor de inteligenţă artificială şi asigurarea funcţiilor avansate de procesare imagine.

Sony Xperia XZ3

În funcţie de model, telefoanele echipate cu chipsetul Snapdragon 855 vor include un modem LTE 4G X24 (până la 2Gbps viteze download) sau modem 5G X50 cu viteze de două ori mai mari.

Sony Xperia XZ4, vine echipat cu 6GB memorie RAM şi 64 – 128 GB memorie internă (în funcţie de model). Echipat cu un ecran de 6.5” nedecupat la partea de sus, Xperia XZ4 iese în evidenţă prin dimensiunile sale apreciabile şi carcasa din sticlă. La interiorul carcasei se va afla un acumulator de 4400 mAh.

Sony livrează noul flagship împreună cu versiunea Android 9.0 Pie deja instalată.

Încă neanunţat, Xperia XZ4 ar putea fi dezvăluit oficial cu ocazia expoziţiei MWC 2019, urmând să intre efectiv la vânzare în cursul acestei veri.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult