Sony Xperia Z1 Honami va fi rezistent la apă – confirmare oficială

26.08.2013
Sony Xperia Z1 Honami va fi rezistent la apă - confirmare oficială

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de lansarea oficial aflăm că viitorul top de gamă de la Sony, Xperia Z1 (Honami) va fi rezistent la apă. Acesta este un atu pe care terminalul îl va avea în faţa altor modele de pe piaţă. Să sperăm că el nu va compensa pentru un ecran mediocru. Mai jos găsiţi câteva imagini publicate oficial de producător. Din poza cu bule de aer nu putem înţelege altceva decât că Xperia Z1 supravieţuieşte unui astfel de tratament. Ne surprinde conectorul audio, care nu mai este protejat de un capac la fel ca în cazul lui Xperia Z.

Sony Xperia Z1 scufundat în apă - imagine oficială

Alături de poza subacvatică, Sony a publicat pe un cont oficial de Twitter un cadru apropiat cu camera foto a lui Xperia Z1. Un G inscripţionat în dreapta obiectivului ne indică faptul că expertiza departamentului de aparate foto a fost folosită aici. Suntem curioşi să vedem ce performanţe oferă senzorul de 20 MP din spatele obiectivului foarte luminos. În cazul în care nu aţi aflat, dimensiunile sale sunt de 1/2.3”, adică la fel de mare precum cel integrat în compacta Cyber-shot HX50V pe care am testat-o de curând.

Sony Xperia Z1 - camera foto cu obiectiv G

Lansarea lui Sony Xperia Z1 va avea loc pe 4 septembrie, iar noi vom fi prezenţi la IFA pentru a vă oferi imagini de la faţa locului.

Sony Xperia Z1 - cele trei culori ale carcasei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News