Specificaţiile lui HTC U 11, următorul smartphone high-end de la HTC, confirmate înainte de lansarea oficială

02.05.2017
Specificaţiile lui HTC U 11, următorul smartphone high-end de la HTC, confirmate înainte de lansarea oficială

Înlocuitor pentru vârful de gamă HTC 10 lansat anul trecut, noul smartphone ar trebui să fie dezvăluit oficial în data de 16 mai, în cadrul unui eveniment de lansare special pregătit.

Amânat din pricina disponibilităţii insuficiente a stocurilor de chipseturi Snapdraon 835, HTC U 11 este pregătit cu un pachet impresionant de dotări, incluzând ecran QHD de 5.5” şi cameră foto cu tehnologie Ultra Pixel 3, prevăzută cu sistem de stabilizare optică şi capabilă să obţină instantanee folosind rezoluţie 12MP.

În funcţie de buget, noul smartphone va putea fi achiziţionat în variantă cu 4GB RAM /64 GB memorie internă, cât şi versiune 6GB/128GB. Ambele vor dispune de noul ecran QHD protejat sub un scut Gorilla Glass 5 şi camera foto cu sistem de focalizare rapidă UltraSpeed AF, respectiv lentile cu deschidere f/1.7. Deasupra ecranului vom găsi o cameră foto de 16MP, optimizată pentru poze-selfie. Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 3000 mAh, asistat cu funcţie de încărcare rapidă.

Principalul element de atracţie, potrivit teaser-ului de promovare publicat de HTC, este însă funcţionalitatea „Edge Sense”, implementată cu ajutorul unei reţele de senzori dispuşi pe rama laterală a telefonului.

HTC U 11 este oferit într-o carcasă protejată de apă şi praf, certificată conform standardului IP57 pentru stropire şi imersia în apă la o adâncime între 15 centimetri şi 1 metru. În aceste condiţii absenţa conectorului pentru căşti, de tip jack 3.5 mm, nu ar trebui să surprindă.

Pe lista dotărilor mai intră conectivitate Wi-Fi AC, modul NFC, senzor biometric, difuzoare cu tehnologie HTC BoomSound şi căştile HTC Usonic prevăzute cu funcţie de anulare a zgomotului de fundal, incluse în pachetul cu accesorii. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult