Specificațiile noului OnePlus 9RT, confirmate înainte de lansare

12.10.2021
Specificațiile noului OnePlus 9RT, confirmate înainte de lansare

OnePlus nu va lansa în vest noi smartphone-uri high-end înainte de seria OnePlus 10, însă pentru piața din Asia, compania încă are un model pregătit: modelul 9RT. Compania nu ține însă secret capabilitățile noului model, publicând deja pe pagina de Weibo oficială o listă cu specificațiile hardware ale noului telefon, de la procesor, la ecran, baterie și viteza de încărcare. Practic, avem de a face cu o nouă variantă de OnePlus 9, cu performanță similară.

OnePlus 9RT va fi lansat în curând, cu specificații high-end

Nu este tocmai clar de ce OnePlus lansează OnePlus 9RT, având în vedere specificațiile publicate. Telefonul pare să fie identic cu OnePlus 9 în majoritatea specificațiilor, primind probabil doar mici modificări la nivel hardware.

Iată lista completă de specificații OnePlus 9RT, publicată de producătorul chinez:

  • Procesor: Snapdragon 888
  • RAM: LPDDR5 (cantitate încă neanunțată, probabil 8 sau 12 GB)
  • Stocare: UFS 3.1 (stocare încă neanunțată, probabil 128 și 256 GB)
  • Ecran: Samsung E4 necurbat la 120 Hz, cu răspuns la atingere la 600 Hz (cel mai probabil Full HD+)
  • Baterie: 4.500 mAh, încărcare rapidă Warp Charge 65T (65W)

Camera foto nu este însă inclusă în postarea de pe Weibo, dar a fost confirmată anterior cu rezoluție de 50 megapixeli. Probabil că va păstra același senzor Sony de pe modelele OnePlus 9 și Nord2.

Compania a publicat aceste specificații cu doar două zile înainte de evenimentul de lansare al telefonului. Acesta este programat pentru data de 13 octombrie, la ora locală 19:30 a Chinei.

Se zvonea că OnePlus avea în plan să lanseze un nou model OnePlus 9T, echipat cu procesorul Snapdragon 888 Plus de la Qualcomm, care ar fi urmat să fie lansat și pe piețele din vest. Se pare însă că producătorul a renunțat la aceste planuri în urmă cu doar câteva luni, în urma crizei de semiconductoare la nivel global. Seriile OnePlus 9 și Nord2 rămân singurele modele din generația 2021 disponibile pentru clienții din Europa.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult