Surse: Apple ar putea lansa o versiune Jet White de iPhone 7

08.11.2016
Surse: Apple ar putea lansa o versiune Jet White de iPhone 7

Deoarece varianta de culoare Jet Black s-a dovedit a fi un mare succes pentru seria iPhone 7, Apple se gândeşte să lanseze şi o versiune Jet White, cu spate alb, lucios.

 

Informaţia vine de la un blog din Japonia specializat pe Apple. Site-ul scrie că, potrivit surselor sale, compania ia în calcul lansarea unui iPhone 7 „Jet White”.

Până acum Apple nu a lansat noi variante de culoare după ce un smartphone a fost introdus pe piaţă, cu o singură excepţie. Această strategie a fost folosită cu succes de alte companii, precum Samsung. Compania sud-coreeană a confirmat recent că va lansa o versiune Blue Coral de Galaxy S7 edge. Această culoare era exclusivă pentru defunctul Galaxy Note7.

 

 

Excepţia de care vorbeam în cazul Apple a fost iPhone 4 cu spate de culoare albă, lansat la aproape un an după debutul oficial pe piaţă al modelului.

 

Dacă Apple va lansa şi versiune albă, pe piaţă vor exista smartphone-uri iPhone 7 în şase variante de culoare: silver, gold, rose gold, black, Jet Black şi Jet White.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult