Telefoanele OnePlus primesc una dintre noile funcţii Google Assistant

11.02.2020
Telefoanele OnePlus primesc una dintre noile funcţii Google Assistant

OnePlus a anunţat o nouă colaborare cu Google pentru adăugarea uneia dintre funcţiile Google Asssistant pe modelele smartphone din portofoliu. Astfel, începând cu seria OnePlus 3 utilizatorii vor avea la dispoziţie funcţionalitatea Ambient Mode, permiţând convertirea telefoanelor OnePlus în ecrane inteligente (spre exemplu, atunci când sunt lăsate la încărcat).

Google a introdus Ambient Mode toamna trecută şi de atunci a ajuns doar la patru dispozitive – două tablete şi două smartphone-uri: Lenovo Smart Tab M8 HD, Lenovo Yoga Smart Tab, Nokia 6 .2 şi Nokia 7.2 .

Începând de astăzi, modul Ambient cu suport Google Assistant va permite utilizatorilor OnePlus să acceseze diverse informaţii şi sugestii cu privire la vreme, agendă, divertisment, memento-uri şi multe altele, precum şi să controleze dispozitivele Smart din locuinţă, cum ar fi lumini şi playere muzicale.

Pentru a folosi Ambient Mode, este necesară activarea sa din aplicaţia Google, vizitând panoul  Settings / Assistant / Devices. OnePlus atenţionează utilizatorii că noua funcţionalitate este activată treptat, putând dura până la o săptămână pentru ca toată lumea să descopere noul mod Ambient pe telefoanele lor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult