Telefon sau tabletă: Samsung pregăteşte un terminal Galaxy Mega cu ecran de 7″

Telefon sau tabletă: Samsung pregăteşte un terminal Galaxy Mega cu ecran de 7

Deşi este una dintre primele companii care s-a încumetat să lanseze telefoane cu ecrane mari, Samsung nu a riscat şi nu a exagerat cu dimensiunile importantelor game Galaxy S şi Galaxy Note.  Compania a experimentat însă în paralel cu gama secundară Galaxy Mega, iar aceasta se pare că va primi în curând un nou membru care va oferi un ecran gigantic cu o diagonală de 7”.

Gama Galaxy Mega cuprinde în acest moment două modele, Mega 5.8 şi Mega 6.3, cele mai impozante terminale lansate de Samsung până acum. Conform unor specificaţii apărute pe site-ul TENAA, autoritatea chineză pentru certificarea echipamentelor telecom, Samsung pregăteşte un nou terminal Galaxy Mega, iar acesta va oferi un ecran gigantic de 7”.

Samsung Galaxy Mega 7.0, sau SM-T2558 pe numele său de cod, nu se vă depărta prea multe de modelele actuale Galaxy Mega 5.8 sau Galaxy Mega 6.3 şi va avea o configuraţie mid-range care nu impresionează cu nimic. Terminalul va oferi un procesor quad-core cu o frecvenţă de 1,2 GHz, 1,5 GB de memorie RAM, camere foto cu senzori de 8 şi 2 MP, slot MicroSD şi modem radio 3G/4G. Rezoluţia ecranului nu este impresionantă, lucru de aşteptat ţinând cont de gama din care acest telefon va face parte: 1280 x 720 pixeli.

În acest moment nu sunt disponibile mai multe detalii despre acest viitor propus, cei interesaţi de acest gigantic telefon care nu se prea mai deosebeşte practic de o tabletă fiind nevoiţi să aştepte lansarea oficială pentru a afla preţul şi disponibilitatea regională a produsului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News