Telefonul de gaming ASUS ROG Phone va fi disponibil şi în România

Telefonul de gaming ASUS ROG Phone va fi disponibil şi în România

ROG Phone este primul smartphone echipat cu tehnologie vapor chamber pentru răcirea componentelor interne, promiţând o experienţă superioară în jocurile mobile.

ASUS ROG Phone dispune de un sistem unic de răcire GameCool 3D cu cameră de vapori, senzori tactili AirTrigger cu ultrasunete şi ecran AMOLED cu rată de reîmprospătare la 90Hz şi timp de răspuns de 1ms, pentru o experienţă de gaming fără cusur.

Este o sărbătoare a celor care îndrăznesc să fie diferiţi. Cu 12 ani în urmă, ROG a fost fondată din dorinţa noastră de a crea o gamă completă de echipamente de ultimă generaţie concepute pentru victorie. Acum, prin dedicaţia inginerilor ROG, a designerilor, a jucătorilor profesionişti şi a pasionaţilor din întreaga lume, am atins aceste obiective şi le-am introdus în esenţa ROG. Vom continua în acest spirit, urmărind o nouă generaţie de inovaţii în domeniul jocurilor”, spunea Directorul Executiv ASUS, Jonney Shih.

Construit în mod special pentru gamingul mobil de înaltă performanţă, ASUS ROG Phone are o configuraţie bazată pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 845, cu procesor octa-core la 2.96GHz şi accelerator grafic Adreno 630.

Designul include porturi pentru accesorii montate pe lateral, cât şi două butoane virtuale AirTriggers, cu senzor Ultrasonic, programabile.

Oferta de accesorii menite să îmbunătăţească experienţa ROG Phone cuprinde: opţionalul TwinView Dock pentru modurile dual-screen, Mobile Desktop Dock pentru gaming în stil desktop şi controlerul Gamevice cu WiGig Dock ce utilizează Wi-Fi 60GHz pentru gaming pe ecranele mari.

Alte inovaţii aduse de ROG Phone includ iluminatul ASUS Aura RGB şi suportul Aura Sync, plus ASUS HyperCharge o tehnologie de încărcarea directă pentru o încărcare la temperatură redusă a bateriei, mai rapidă şi mai sigură.

Prezentat la la Computex, ASUS ROG Phone va sosi la Bucureşti în această toamnă, preţul său pornind de la 5500 lei (TVA inclusiv) în versiunea cu stocare de 512GB şi AeroActive Cooler în pachetul cu accesorii, ajungând la 10.000 lei pentru telefonul echipat cu toate accesoriile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult