Telefonul de gaming Black Shark 2 a fost supus testelor de rezistenţă. Iată cât de „şifonat” a ieşit [VIDEO]

29.04.2019
Telefonul de gaming Black Shark 2 a fost supus testelor de rezistenţă. Iată cât de „şifonat” a ieşit [VIDEO]

Smartphone-urile de gaming încep să se stabiliească destul de bine pe piaţă, fiind echipate cu hardware de top şi funcţii software care să îmbunătăţească experienţa în jocuri video portabile, însă este îmbucurător să aflăm că aceste telefoane sunt şi construite foarte bine. Xiaomi a avut parte de câteva modele mai fragile în trecut, însă testele de rezistenţă de pe JerryRigEverything sugerează că în cazul lui Black Shark 2, compania chineză şi-a făcut bine treaba şi a construit un dispozitiv care poate să facă faţă abuzurilor zilnice.

Telefonul este construit în mare parte din metal, acesta beneficiind de o ramă prelungită şi pe partea din spate, care conferă un plus de rezistenţă. De asemenea, partea centrală de pe spate este de asemenea construită din metal, partea din sticlă fiind prezentă aici doar pentru a găzdui antenele 4G şi Wi-Fi, pentru a asigura un semnal îmbunătăţit faţă de antenele „clasice” din plastic intregrate în rama dispozitivelor.

Ecranul fără notch asigură afişarea jocurilor fără întreruperi, în timp ce sub sticla de protecţie este ascuns şi un senzor de amprentă care poate funcţiona fără probleme chiar şi în urma unor zgârieturi mai „serioase”.

În ciuda faptului că Xiaomi a ales să integreze fante din plastic transparent prin care să poată trece lumina unor LED-uri RGB pe laterale, acestea nu compromit integritatea structurală a telefonului, întrucât acesta nu poate fi îndoit aplicând presiune asupra display-ului sau spatelui. Fiind vorba despre un telefon care include sticlă în construcţia sa, este probabil o idee bună ca acesta să fie totuşi ţinut într-o husă (Xiaomi oferă una în pachet) şi ca folia de protecţie aplicată din fabrică să fie păstrată pentru a proteja ecranul de zgârieturi.

Având în vedere construcţia solidă, specificaţiile de top şi preţul atractiv, Black Shark 2 pare să fie un dispozitiv foarte interesant de la Xiaomi.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult