Telefonul Hummer HT2, alternativa ieftină a monstrului pe patru roţi

Telefonul Hummer HT2, alternativa ieftină a monstrului pe patru roţi

Nu ai bani de un Hummer? Nu te întrista, gândeşte-te că acest “consumator fără scrupule” nu te duce nici până la Constanţa, chiar dacă pleci din Bucureşti cu rezervorul plin ochi. Mai bine te consolezi cu Hummer HT2, a doua generaţie de telefoane mobile ce poartă emblema monstrului pe patru roţi.

Hummer HT1

Hummer HT2 a fost conceput de către compania franceză Modelabs, cea care i-a introdus şi pe ceasornicarii de la Tag Heuer pe piaţa telefoanelor mobile. Dacă primul terminal Hummer a fost un succes (s-a vândut în peste 50.000 de exemplare), mulţumită unui design tip slider, elegant, HT2 dezamăgeşte la capitolul estetică. Forma trapezoidală nu inspiră putere şi nici nu atrage atenţia într-un mod prea plăcut.

Să spunem totuşi că gusturile nu se discută şi că aspectul ar putea fi considerat atractiv de către anumite persoane. Însă lista cu specificaţiile tehnice este cea care-l trage în jos. Avem aşa: ecran TFT cu 176×220 pixeli rezoluţie, cameră de 2 MP, 11 MB memorie internă (expandabilă cu ajutorul cardului microSD) şi Stereo Bluetooth. Nici aplicaţiile nu sunt prea complexe: HT2 oferă un player multimedia şi suport pentru programe compatibile JAVA. Cam atât.

Hummer HT2

Telefonul Hummer HT2 va fi lansat la sfârşitul lunii aprilie în Europa (mai întâi în Rusia), dar şi în America Latină, iar mai apoi va ţinti continentul nord-american. Preţul nu este deocamdată cunoscut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News